Ervaringen van Teff gebruikers!

Bij ervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over TeffPowerfood.com en haar Teff producten met andere consumenten delen. Mond-tot-mondreclame is voor TeffPowerfood.com beste marketing die er bestaat! Onderstaand treft u referentieverhalen van klanten aan, die beschrijven hun ervaringen met onze Teff producten.

 

Tim, Harmelen:

Mijn ervaring met Teff is echt super!. Je kunt er geweldig lekkere dingen mee maken. Door de langzame koolhydraten zit ik bijna nooit meer met trek. Voor-, en na het sporten neem ik vaak een shake met Teff Preformance dat zorgt o.a. voor herstel en een langere prestatie.

Martijn, Maartensdijk:

Ik gebruik nu sinds een paar weken Teff en ik ben er helemaal van overtuigd dat het de nieuwe sportvoeding topper is.

P. de Groot, Utrecht:

Sinds kort bak ik geregeld Teff brood. De kinderen vinden het heerlijk en vragen minder naar zoete, ongezonde tussendoortjes. Geweldig Teff!

D. Susan, IJsselstein:

Sinds ik Teff artikelen van TeffPowerFood.com gebruik zijn mijn fietsprestaties enorm verbeterd. Wat een ervaring! Ik gebruik minder tussendoortjes en heb toch voldoende energie. Ander voordeel is dat ik daardoor zelfs 5 kilo ben afgevallen.

Gert, Eindhoven:

Wat een topvoeding dat Teff ik voel me herboren sinds ik het gebruik. Top!

Rick, Groningen:

Ik begin elke dag met Teff muesli dat is gelijk een super begin van mijn dag. Als ik ga sporten doe ik Teff in mijn shake. Geen hongerklop tijdens de lange trainsessies.

Tanja, Bergen op Zoom:

Ik gebruik Teff nu al een aantal weken om er fitter uit te zien en ben er zelfs al 7 kilo door kwijt geraakt.

Ramon, Alkmaar:

Teff is Top ik wou dat ik er eerder achter was gekomen dat dit bestond echt een top voeding!

Paula, Den Haag:

Teff is een heerlijke sportvoeding! Ik kan er super mee presteren.

Ronald, Rotterdam:

Ik doe fanatiek aan triatlon en dat is het vaak belangrijk om geen last te krijgen van een hongerklop en met Teff heb ik daar totaal geen last van. Door Teff kan ik super goed blijven presteren. Zo kan ik steeds voorin mee doen en op mijn toppunt van mijn kracht door gaan. Echt Top dat Teff!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UA-68524304-1